Tervetuloa Tissarin Sukuseuran kotisivuille

Vuonna 1981 perustetun Tissarin Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa.

Kotisivujen avulla halutaan ylläpitää yhteyttä suvun jäsenten välillä ja tutustuttaa heitä toisiinsa. Kotisivujen välityksellä on mahdollista edistää myös sukututkimusta ja suvun vaiheitten selvittelyä.

Sukututkimuksessa on päästy Kangasniemellä 1500-luvun puolivälissä eläneeseen Matti Tissariin saakka. Sen pidemmälle talonpoikaissukuja ei pystytä enää tutkimaan. Kangasniemi on osoittautunut Tissarin suvun kantakodiksi, josta polveutuvista suvun jäsenistä on valmistunut uusi sukukirja.

Tervetuloa mukaan sukuseuran toimintaan ja tutustumaan omiin sukulaisiin!

Sukukokous 2019 (06.09.2019)
Tissarin sukuseuran järjestyksessä 29. sukukokous pidettiin 31.8.2019 Mikkelissä Kartanoravintola Kyyhkylässä. Kyyhkylän alueen ja kartanon värikäs historia ulottuu..

Pielaveden sukuhaaran sukukirjan päivitys (08.07.2019)
Pielaveden sukuhaarasta vuonna 2002 julkaistun sukukirjan 200 kpl:n painos on loppu. Sitä ei riittänyt kaikille halukkaille. Suvun jäsenistä on tullut uutta tietoa..