Tervetuloa Tissarin Sukuseuran kotisivuille

Vuonna 1981 perustetun Tissarin Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa.

Kotisivujen avulla halutaan ylläpitää yhteyttä suvun jäsenten välillä ja tutustuttaa heitä toisiinsa. Kotisivujen välityksellä on mahdollista edistää myös sukututkimusta ja suvun vaiheitten selvittelyä.

Sukututkimuksessa on päästy Kangasniemellä 1500-luvun puolivälissä eläneeseen Matti Tissariin saakka. Sen pidemmälle talonpoikaissukuja ei pystytä enää tutkimaan. Kangasniemi on osoittautunut Tissarin suvun kantakodiksi, josta polveutuvista suvun jäsenistä on valmistunut uusi sukukirja.

Tervetuloa mukaan sukuseuran toimintaan ja tutustumaan omiin sukulaisiin!

Suur-Savon Sukututkimusyhdistyksen kuukausikokous (08.01.2019)
Suur-Savon Sukututkimusyhdistyksen helmikuun kuukausikokouksessa tiistaina 12.2.2019 klo 18.00 Veikko Tissari esitelmöi aiheesta "Tissarin Sukuseura, sukututkimus..