Tervetuloa Tissarin Sukuseuran kotisivuille

Vuonna 1981 perustetun Tissarin Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa.

Kotisivujen avulla halutaan ylläpitää yhteyttä suvun jäsenten välillä ja tutustuttaa heitä toisiinsa. Kotisivujen välityksellä on mahdollista edistää myös sukututkimusta ja suvun vaiheitten selvittelyä.

Sukututkimuksessa on päästy Kangasniemellä 1500-luvun puolivälissä eläneeseen Matti Tissariin saakka. Sen pidemmälle talonpoikaissukuja ei pystytä enää tutkimaan. Kangasniemi on osoittautunut Tissarin suvun kantakodiksi, josta polveutuvista suvun jäsenistä on valmistunut uusi sukukirja.

Tervetuloa mukaan sukuseuran toimintaan ja tutustumaan omiin sukulaisiin!

Mysteereitä kuukauden kuvissa

Sunnuntai 4.10.2020 - Tapio Juutinen

Sivujen galleriaan lisätään 12 kertaa vuodessa Tissareiden historiaan tai nykypäivään liittyviä kuvia. Tutustu arkistojen aarteisiin tästä linkistä ja auta tutkimuksessa!

Kommentoi kirjoitusta.

Jääkäri Veikko Tissarin sotatie

Maanantai 2.12.2019 klo 20:42 - Veikko Tissari

Veikko Tissarin kertomus jatkosodassa 15.6.1944 kaatuneesta vanhimmasta veljestään Veikko Tissarista. Kertomus pdf-dokumenttina aukeaa tästä linkistä.

1 kommentti . Avainsanat: Jatkosota, Lagus, Vahv. 1.JPr, Tissari

Lisää kirjoituksia

Uutiset

Pielaveden sukuhaaran sukukirjan valmistuminen ja 40-vuotisjuhla 2022 (25.08.2021)