Pielaveden sukuhaaran sukukirjan valmistuminen ja 40-vuotisjuhla 2022

25.08.2021

Kuluva vuosi 2021 on Tissarin Sukuseuran 40-vuotisjuhlavuosi. Koronapandemian vuoksi sukuneuvosto päätti siirtää aiemmin tällä vuodelle suunnitellun vuosijuhlan ensi vuoteen.

Kokouspaikka ja -aika on vielä valitsematta. Ilmoitamme siitä sukuseuran jäsenille ensi keväänä jäsenkirjeessämme ja lisäksi myös verkkosivuillamme ja Facebookissa (Tissarit). Facebook-ryhmään voivat liittyä myös sukuseuraan kuulumattomat.

Ensi vuoden juhlassa julkistetaan myös Pielaveden sukuhaaran uusi sukukirja. Sukuseura päivittää vuonna 2002 julkaistua ”Pielavetisen sotilaan Tissaris Matti Matinpojan jälkeläisiä 1700-luvulta lähtien”-nimistä sukukirjaa, jonka painos on lopussa. Yhteydenottoja tässä vaiheessa kaivataan erityisesti suvun jäseniltä, jotka haluavat saada omat tietonsa uuteen kirjaan.

Suvun tutkijana ja kirjan kokoamistyön vastuuhenkilönä on Raija Järvenpää. Päivitetyt henkilötiedot on palautettava julkaisulupien kera allekirjoitettuna Raija Järvenpäälle mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2021. Katso lisätietoja aiemmasta uutisesta täältä.

Kirjaan kaivataan myös laajempia kertomuksia ja valokuvia suvun henkilöistä ja tapahtumista. Näiden lisäksi myös yksittäisiä dokumentteja, mm. kirjeitä, karttoja, perukirjoja ja muuta tietoa suvun historiasta otetaan vastaan. Julkaisulupien ollessa kunnossa myös elossaolevien henkilöiden tarinoita voidaan ottaa kirjaan. Näitä tarinaosaan tulevia juttuja voi lähettää vielä kuluvan vuoden loppuun saakka.

Lisätietoja kirjan julkaisusta ja ennakkotilauksista päivitetään sukuseuran viestimiin vuoden 2022 alkupuoliskolla.

25.08.2021Pielaveden sukuhaaran sukukirjan valmistuminen ja 40-vuotisjuhla 2022
10.11.2020Pielaveden kirjaan päivitetään tietoja