Sukuneuvosto

Sukuneuvosto 1.9.2019 alkaen:

Puheenjohtaja Taina Järvenpää, Hämeenlinna
Varapuheenjohtaja Tapio Juutinen, Vantaa
Sihteeri Varpu Tissari, Vantaa
Taloudenhoitaja Riitta Suhonen, Juva
Jäsensihteeri Veikko Tissari, Laukaa
Viestintävastaava Merja Tissari, Pielavesi
Jäsen Riitta Kohonen, Riihimäki
Jäsen Erja Pauninsalo, Kangasniemi
Jäsen Leena Tissari-Röppänen, Karttula
1. varajäsen Raija Järvenpää, Hollola
2. varajäsen Tuula Niskanen, Lahti
3. varajäsen Timo Tissari, Lahti
4. Sirpa Leppävuori, Kangasniemi

Sukututkimusryhmä:

Raija Järvenpää
Tapio Juutinen
Eija Matilainen
Tuula Niskanen
Timo Tissari

Tissarin Sukuseuran uusi puheenjohtaja on Taina Järvenpää

Hollolassa Siikaniemen kurssikeskuksessa 15.4.2018 pidetyssä sukuneuvoston kokouksessa sukuseuran puheenjohtajaksi (esimieheksi) valittiin yksimielisesti Taina Järvenpää. Veikko Tissari oli jo pitemmän aikaa toivonut itselleen seuraajaa 21 vuoden puheenjohtajakauden jälkeen. Tainasta saimme nuoren puheenjohtan, jolla on kiinnostusta ja taitoa kehittää sukuseuran toimintaa ja hakea uusia haasteita.

Mutta annetaanpa Tainan kertoa omin sanoin:

Sukututkimuksen pariin olen päässyt syventymään äitini Raija Järvenpään kirjaprojektien yhteydessä. Kulkenut hänen kanssaan kirjajulkaisuissa, sukutapahtumissa sekä -kokouksissa. Näissä kaikissa olen tavannut paljon sukulaisia, osa tutumpia ja osa vieraampia. Minulle suku on läheisyyttä, turvaa ja vettä sakeampaa. Kunnioituksella sukuamme kohtaan, teen parhaani jotta sukumme menee jatkossakin yhtenäisemmäksi, vahvemmaksi ja eteenpäin kulkevaksi. Onhan meillä vankka pohja missä esi-isämme ja -äitimme ovat mukana suuntaa näyttämässä.

Kuten alla olevasta kuvasta huomaa, historian tutkiminen ja myötäeläminen keskiaikaharrastajana on minulle tuttua. Muiden harrastusten kuten ilmapistooliammunta taas tuo takaisin nykyaikaan. Kummassakin esimerkissä on tavoitteena itse kehittyä ja oppia uutta edeltäjien vahvalla opastuksella. Viedä kertynyt oppi seuraaville tiedoksi ja taidoksi, joita he voivat taas kehittää.

Tästä meidänkin on hyvä mennä yhdessä eteepäin.

Hyvä me!